Тазгодишният тенис сезон ни предложи множество страхотни двубои, но едва

...
 Тазгодишният тенис сезон ни предложи множество страхотни двубои, но едва
Коментари Харесай

Майката на Циципас: Кирьос играе мръсно; способен е изцяло да обърка Стефанос

 Тазгодишният тенис сезон ни предложи голям брой страхотни дуели, само че надали срещата на Уимбълдън сред Ник Кирьос и Стефанос Циципас би могла да бъде засенчена откъм драма. Двамата състезатели изнесоха първокласна продукция от първата до последната точка, която беше гарнирана с редица скандални моменти. Австралиецът се опитваше по всякакъв начин да влезе под кожата на своя конкурент с държанието си на корта и в един миг като че ли наблюдавахме боксов мач, а методът на Кирьос се оказа печеливш и точно той излезе победител от конфликта.

Впоследствие двамата играчи размениха съществени обвинявания един към различен в своите конференции, като Циципас загатна по какъв начин у Ник се крие зла същина, която е способна да го накара да нарани и най-близките си хора, а канберецът разкри по какъв начин безусловно никой всред неговите сътрудници не харесва гръцкия тенисист.

Самата майка на международния номер 5 пък неотдавна даде изявление за съветската медия Championat, в което признава, че първенецът от Вашингтон е единственият тенисист кадърен да изкара отвън равновесие Стефанос, но също по този начин насочи съществени обвинявания към Кирьос, който има преимущество от 4:1 победи в директните си сблсъци с Циципас:

" Само Кирьос може да докара Стефанос до положение на цялостно комплициране. Стьопа е израснал в спортно семейство и знае какъв брой значимо е да следваш разпоредбите. Има обичаи, които са наложени преди повече от 100 години, а внезапно срещаме състезател, за който въпросните правила не съществуват. Мачът стана доста чудноват и нервозен, тъй като Кирьос играеше " замърсен " тенис. Стефанос не знаеше по какъв начин да противодейства на това и загуби хладнокръвието си. Точно тези условия доведоха до пражевнието на сина ми, въпреки че не беше по-слаб от противника си " - приключи Юлия Салникова.

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР